Att det här är en nyhet överhuvudtaget säger något om hur PK Sveriges journalister är

Media_httpnyheter24se_bcooa

SD-politikern Annika Rydh står på sej och säger som det är, neger har inga negativa konnotationer, neger är inte ett skällsord.

Och så blir det stora rubriker. Suck. Är det här verkligen det enda vår journalistkår kan klanka ner på hos Sverigedemokraterna?

Fakta: när jag har på mej min “BEVARA NEGERBOLLEN” T-shirt (som den här killen) så är det uteslutande vita människor som påstår att de tar illa vid sej. De enda reaktioner jag fått av negrer som sett den är positiva reaktioner.

Fakta: neger kommer från latinets negro, vilket betyder svart.

Fakta: att säga “jävla neger” är givetvis oerhört kränkande. Men hur i hela friden får man det till att det är neger-delen av den meningen som är den kränkande delen?

Jag vägrar låta några PK do-gooders bestämma diktatoriskt över hur jag ska associera. Det är vi som bestämmer ords och symbolers innebörd. Vissa vill t.ex. få det till att svenska flaggan är en rasist-symbol. Vad är nästa ord eller symbol att kidnappas?

Jag tänker då dra mitt strå till stacken för att se till att neger förblir ett neutralt ord.

Flattr this!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *