Skattepengar får inte gå till män

http://genusnytt.wordpress.com/2010/12/20/skattepengar-far-inte-ga-till-man/

Det här får mej att må illa.

Sveriges mansjourers riksförbund får inga pengar överhuvudtaget för att hjälpa och stödja män som misshandlats fysiskt och/eller psykiskt av sin partner. Enligt socialstyrelsen beror det på våra lagar: lagen om kvinnofridskränkning och socialtjänstlagen där det står att vi särskilt ska beakta kvinnor och barn som utsätts för våld av närstående.

Att det enligt en engelsk studie är lika många kvinnor som slår sina män som tvärtom tas ingen hänsyn till. Är det sådant en riktig man ska tåla, eller beror det på att män inte förtjänar bättre i feminist-styrda Sverige?

Flattr this!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *